Au dispărut ajutoarele pentru copiii sinistraţi!

20 iulie 2010 15:26   Actualitate
Ultima actualizare:

Fierbere mare în comuna Săuceşti, judeţul Bacău! Zeci de localnici şi mai toţi angajaţii primăriei din localitate au fost audiaţi zilele acestea de Poliţia Bacău, după ce s-a constatat că ajutoarele pentru copiii sinistraţi au dispărut fără urmă.

Îmbrăcămintea adusă cu un tir de ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a dispărut din sediul Primăriei Săuceşti chiar la câteva ore după vizita de pe 8 iulie.

Poliţia i-a audiat deja pe mai toţi angajaţii. În plus, peste 20 de săteni sunt luaţi în vizor de oamenilor legii. Reclamaţia a fost făcută de Tudoriţa Lungu, subprefect până acum trei zile, şi Neculai Olaru, actualul prefect al judeţului.

"Erau haine noi-nouţe: blugi, treninguri, tricouri. Erau frumoase de-ţi era mai mare dragul! ", a spus Tudoriţa Lungu. Aceasta a explicat că o mare parte din haine erau destinate copiilor sinistraţi.

Locuitorii din comună spun că nu este pentru prima dată când ajutoarele depozitate în sediul Primăriei dispar fără urmă.

La 8 iulie, Primăria Săuceşti a primit un tir cu ajutoare. La câteva ore, acestea au dispărut fără urmă

"Şi uleiul a dispărut acum câteva zile. Şi detergentul şi altele. Ce intră în primărie, nu mai ajunge la noi. Doar ce se dă pe drum e bun dat", a spus Elena Ionescu (61 de ani).

Însă contabila primăriei, Cristina Şuştac, dă vină pe localnici. "E un du-te-vino continuu în primărie. Nu putea să-i oprească nimeni", a justificat Şuştac lipsa ajutoarelor.

Mai multe