Au exagerat cu dietele! Top 5 vedete de la noi suspectate că ar fi anorexice

12 august 2013 10:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Vedetele autohtone sunt în permanenţă obsedate de perfecţiune. Pentru o siluetă sveltă, multe dintre ele recurg la diete draconice, se înfometează sau devin chiar anorexice. Click! a întocmit un top 5 al vedetelor care au ajuns să fie îngrijorător de slabe.

Pe primul loc se situează Daniela Crudu. Criticată în urmă cu un an pentru creşterea bruscă în greutate, fosta asistentă a căzut rapid în extrema cealaltă. Bruneta a ajuns să cântărească numai 50 kg, la o înălţime de 1, 72 m.

Bianca Drăguşanu este şi ea recunoscută pentru o siluetă trasă prin inel. Vedeta a discutat de multe ori despre ulcerul şi diabetul de care suferă, afecţiuni provocate de înfometare. Iubita lui Victor Slav cântăreşte 56 de kilograme şi are o înălţime de 1, 80 m.

2.

Mădălina Pamfile a fost şi ea în pragul unor probleme de sănătate din cauza înfometării. Ea cântăreşte doar 51 de kilograme şi are o înălţime de 1, 78 m.

3.

Cosmina Păsărin a fost suspectată de mulţi că ar fi anorexică. Vedeta a dezminţit zvonurile şi a explicat că are doar o alimentaţie sănătoasă, bazată pe fructe, legume şi iaurturi. Fostul iepuraş Playboy cântăreşete 54 de kilohrame şi are o înălţime de 1, 70 m.

4.

Xonia a trecut prin multe schimbări ale siluetei, ajungând să fie anorexică, în adolescenţă. Născută şi crescută în Australia, Xonia a studiat baletul până la vârsta de 16 ani, iar dorinţa de a atinge perfecţiunea era atât de mare încât se înfometa, ajungând să cântărească 38 de kg. În prezent, cântăreaţa cântăreşte 47 de kilograme şi are 1, 65 m înălţime. 

5.

Mai multe