Au improvizat o bucătărie într-un garaj! Cum au gătit doi foşti concurenţi MasterChef pe cauciucuri
Pasiunea pentru gătit nu are limite pentru doi foşti concureţi MasterChef! Alexandru Cîrţu şi Mehrzad Moghazehi au gătit într-un garaj, printe jante şi cauciucuri de maşină. Degustător a fost unul dintre cei mai titraţi piloţi de raliu din România, Vali Porcisteanu.
Ce are în comun viteza cu bucătăria? Sunt pasiunile care i-au adus împreună pe pilotul de raliu Vali Porcisteanu şi pe cei doi foşti concurenţi MasterChef, Alexandru Cîrţu şi Mehrzad Moghazehi.
Relaxaţi, fără emoţia concursului, cei doi au improvizat un blat de lucru pe cauciucuri şi au fript peşte şi carne pe un grill făcut dintr-o jantă de maşină. Şi pilotul le-a dat o mână de ajutor celor doi bucătari. Pentru mai multă siguranţă, Vali Porcisteanu a tăiat ceapă cu ochelari de protecţie.
"Am pregătit frigărui de pui cu şofran la grătar, cotlete de berbecuţ pe un grill improvizat dintr-o jantă şi un borş de peşte. Au ieşit bine preparatele, chiar dacă am gătit într-un garaj", ne-a mărturisit Alex Cîrţu.
De la garaj, Alex a schimbat registrul şi a gătit miercuri pentru Casa Regală.
Alex Cîrţu şi Principesa Margareta
"Am bifat încă un eveniment culinar de succes. Am gătit la Ceremonia de Aur a Familiei Regale la Palatul Elisabeta şi mărturisesc că a fost o reală onoare! Recepţia a durat doar 25 de minute, dar am început să gătesc de marţi noaptea, de la ora 02.00.
Am pregătit mini tartine cu somon, germeni de praz şi sos de capere, crackers cu branză de capră, nuci, roşii cherry şi miere cu sos din reducţie de oţet balsamic, mini tartine cu brânză Camembert, rulouri de bacon, cârnăciori de bere, prune afumate şi miere cu sos dulce acrişor de ananas, bărcuţe din andive cu muşchi de vită, morcov şi curry cu lapte de cocos şi mini frigărui Caprese cu pesto" , a povestit Alex cu ce a încântat Familia Regală.