Au manifestat în sânii goi pe duba poliţiei - FOTO

16 august 2011 14:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Două susţinătoare ale mişcării ucrainene FEMEN au manifestat cu sânii la vedere chiar pe duba poliţiei. Evenimentul erotic s-a produs în apropiere de Tribunalul din Kiev, unde este judecată fostul premier Iulia Timoşenko.

Două tinere s-au urcat pe o dubă staţionată în apropierea tribunalului şi şi-au scos bluzele sub privirile poliţiştilor, trecătorilor şi jurnaliştilor.

Ele au desfăşurat o banderolă şi au strigat sloganul inscripţionat pe aceasta "Cutie liberă!", sugerând că este suficient loc în duba goală a poliţiei pentru "criminali".

"Toată lumea va fi trimisă la închisoare, intraţi, aici este loc!" atât pentru regimul la putere, cât şi pentru opoziţie, a strigat o protestatară.

Alta s-a urcat, în genunchi, pe cabina dubei, în timp ce poliţistul de la volanul vehiculului a rămas aşezat, nepăsător, după care a utilizat telefonul mobil.

După două minute, poliţiştii s-au urcat pe capota dubei şi le-au reţinut pe cele două femei, care au continuat să strige şi să se zbată pentru a se elibera.

Poliţiştii le-au urcat cu forţa în interiorul dubei.

Mai multe