Au plecat nervoşi şi s-au întors furioşi! Bahmu şi Prigoană nu s-au bucurat de vacanţa în Austria

27 mai 2013 14:39   Actualitate
Ultima actualizare:

Joi după amiaza, Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu au părăsit România şi s-au îndreptat către Viena, unde şi-au petrecut sfârşitul de săptămână, ca un cuplu proaspăt împăcat. La plecare, cei doi păreau destul de obosiţi şi lipsiţi de chef, iar omul de afaceri a avut o ieşire urâtă la adresa jurnaliştilor prezenţi în aeroport, care încercau să le ia un interviu.

Întrebat dacă merge cu Adriana în aceeaşi locaţie în care a fost şi cu fosta iubită, medicul Ramona Cadar, Silviu Prigoană i-a răspuns foarte dur unei ziariste: "Am fost cu mă-ta. Cu mă-ta vreau să mă combin".

Astăzi, în cursul dimineţii, cei doi s-au întors din vacanţă, dar atitudinea lor nu s-a schimbat deloc. Vizibil prost dispuşi, Adriana şi Silviu au ieşit din aeroport fără a le adresa un cuvânt jurnaliştilor aflaţi la faţa locului, cei doi ţinând în permanenţă privirea în pământ.

Singura replică pe care ziariştii au primit-o de la cei doi a fost deja celebrul "mă-ta", pe care omul de afaceri l-a adresat din nou presei. Întrebat dacă s-a simţit mai bine cu Adriana sau cu Ramona, la Viena, acesta a replicat sec:  "M-am simţit mai bine cu mă-ta".

Mai multe