Au pozat în pielea goală, după divorţ

6 mai 2011 16:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Ce-am avut şi ce-am pierdut? Aşa ar trebui să-şi spună bunii prieteni Liviu Vârciu şi Pepe, care, culmea, au avut soartă comună după ce s-au despărţit de soţii: au ajuns să le admire goale, în reviste pentru bărbaţi. Aceeaşi reţetă a încercat-o şi Larisa Drăgulescu.

Citeşte şi:

Adelina Pestriţu: «Am divorţat pentru că Liviu m-a înşelat»

Pepe: «În realitate, Oana e mai frumoasă decât în Playboy»

Oana Zăvoranu şi-a pus crucea între sfârcuri - FOTO

Fie din răzbunare, fie din dorinţa de a-şi confirma că mai pot face victime, vedetele îşi dau cu uşurinţă hainele jos după divorţ.

Onorate de propunerile revistelor pentru bărbaţi, fetele nu stau pe gânduri şi, nici nu s-a uscat bine cerneala pe actul respectiv, căci le şi vedem în costumul Evei prin pagini lucioase sau pe diverse site-uri.

Ultima intrată în gaşca îndrăzneţelor este Oana Zăvoranu, pe care o admirăm în luna mai, în revista Playboy. Nu oricum însă, ci în ipostaze erotice, lângă însemne religioase, fapt care a scandalizat Biserica, dar şi opinia publică.

Până şi protagonista a ţinut să facă o precizare pe pagina de Facebook despre pictorialul-şoc: „Să înţelegeţi că nici un rol din lume nu poate atinge sau distruge relaţia mea cu Dumnezeu".

De altfel, nici Pepe n-a fost foarte încântat şi, după ce a anunţat că nu vrea să dea bani pe revistă, noi ne-am dus să i-o oferim gratis. Nici acest lucru nu l-a înduplecat însă pe solist, care ne-a spus că nu-l interesează pozele viitoarei foste soţii.

Adelina, mireasă nud

În aprilie 2010 a divorţat de Liviu Vârciu, iar o lună mai târziu, Adelina îmbrăca din nou rochia de mireasă pentru un pictorial inedit în Playboy. Bruneta a pozat goală, iar gestul ei l-a scandalizat pe actor.

Liviu s-a înfuriat când şi-a văzut fosta soţie, goală, în Playboy (FOTO: Playboy)

Larisa Drăgulescu, singurul pictorial sexy

S-au căsătorit în 2006, au divorţat în 2009, însă abia în 2011 a prins curaj să se dezbrace şi să-i arate fostului soţ ce a pierdut. După un mariaj de coşmar cu gimnastul campion Marian Drăgulescu, Larisa şi-a refăcut viaţa şi şi-a schimbat atitudinea.

Larisa şi Marian au divorţat în 2009, după un mariaj cu certuri şi bătăi (FOTO: www.bucatarescu.ro)

În urmă cu două luni, blonda s-a lăsat convinsă de Dan Silviu Boerescu să pozeze fără sutien pentru www.bucatarescu.ro. În plus, Larisa a declarat că intenţionează să-şi pună şi silicoane, pentru că nu este mulţumită de mărimea bustului.

Mai multe