Au tăbărât femeile pe el să le recunoască odraslele!

27 mai 2010 17:48   Actualitate
Ultima actualizare:

Adrian, fiul primarului din Giurgiu, Lucian Iliescu, pare să-şi fi făcut un obicei din a-şi abandona iubitele însărcinate.

În plin proces cu Rocsana Marcu, pentru stabilirea paternităţii fetiţei sale, iată că Iliescu jr. s-a trezit chemat la Tribunal de încă o femeie, potrivit site-ului stl.ro. Click! a aflat că cea de-a doua parteneră părăsită de Adrian este Gabriela Cotarcea, medic la secţia obstetrică-ginecologie de la Spitalul Floreasca, ei având o relaţie amoroasă în urmă cu doi ani. Povestea Gabrielei este trasă la indigo după cea a Rocsanei, astfel că Adrian şi-a luat tălpăşiţa de îndată ce a aflat că urmează să devină tătic.

Mai citeşte:

El nu vrea să recunoască copilul Rocsanei Marcu!

Rocsana Marcu îl atacă pe fostul iubit: «Nu şi-a văzut fata decât în reviste!»

Rocsana Marcu: «Tatăl Mayrei este fiul primarului din Giurgiu!»

Ce mare s-a făcut fetiţa Rocsanei Marcu!

Semn că hotărârea şi curajul Rocsanei de a-l da în judecată pe Iliescu au impulsionat-o, Gabriela a demarat, şi ea, procedurile pentru procesul de paternitate. Primul termen a avut loc chiar ieri, la Judecătoria Sectorului 5, dar a fost amânat. Iliescu nu a catadicsit să se prezinte, nu de alta, dar se află în străinătate, la distracţie, cu prietenii săi.

Semn că nu doreşte să-şi spele rufele în public, medicul a refuzat să facă dezvăluiri pe marginea acestui subiect.

„Nu am de dat nici o declaraţie, nu comentez nimic. Vreau să fiu lăsată în pace", a declarat Gabriela, pentru Click! Rocsana empatizează cu colega sa de suferinţă, însă nu doreşte să se amestece prea mult în acest subiect: „Am auzit zvonuri, că toată lumea vorbeşte, dar nu mă interesează. E viaţa privată a fiecăruia. Îi doresc numai bine copilaşului, că el nu are nici o vină", a declarat vedeta, pentru Click!

El spune că nu o cunoaşte pe Rocsana

Vedeta a depus actele pentru a-l da în judecată pe Adrian Iliescu, în noiembrie 2009, dar acesta nu s-a prezentat la nici un termen al procesului. Mai mult chiar, el a depus, la începutul lunii mai, o întâmpinare la Judecătoria Sectorului 5, prin care precizează că nici măcar nu o cunoaşte pe Rocsana Marcu.

Vedeta şi Adrian sunt, însă, cunoştinţe vechi, s-au cunoscut în anul 2002 şi s-au îndrăgostit în noiembrie 2006. Câteva luni mai târziu, vedeta a aflat că este însărcinată, însă iubitul ei a dat bir cu fugiţii. Adrian nu a văzut-o niciodată pe Mayra, în vârstă de aproape trei ani, decât în pozele din ziare şi din reviste.

Mai multe