Au ucis-o pentru un laptop!

12 ianuarie 2010 13:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Iniţial, Florin şi Martin au pus la cale să fure din casa femeii, care avea un copil de un an, un laptop. Inspiraţi din filme, ei au amplificat actul şi şi-au confecţionat cagule din propriile tricouri, după care s-au filmat, precum teroriştii înaintea unui atentat.

Ce-a urmat este rupt parcă dintr-un scenariu de groază. Adrenalina şi inconştienţa i-a împins pe cei doi la gesturi extreme. Puştiul de 15 ani, care se pare că este român, a fost cel care a dus la capăt acţiunea. Amicul lui s-a speriat văzându-se în casa femeii, mai ales că aceasta se uita la televizor într-o altă cameră. A dat să fugă. Florin, însă, i-a spus că e un laş şi că el va rămâne acolo chiar dacă va fi nevoie s-o omoare pe femeie.

Cearta a fost auzită de mama bebeluşului care s-a dus să vadă despre ce e vorba. Chiar dacă Florin avea mască, femeia l-a recunoscut. Speriat, adolecentul a împins-o la podea, i-a legat mâinile şi picioarele cu o sfoară. Victima urla cerând ajutor. Atunci băiatul i-a pus o bandă adezivă pe gură.

Apoi, pentru că femeia se zbătea, a lovit-o cu o rangă în cap până a omorât-o. Şocat de ceea ce auzise, Martin s-a întors la faţa locului. Cei doi au hotărât să ia trupul femeii şi să-l ardă într-o pivniţă. N-au apucat pentru că au fost prinşi de bărbatul victimei, care s-a întors acasă de la serviciu.

Mai multe