AUDIO! Uite cât de mult s-a schimbat Cristina Vasiu de la Vocea României! Şi-a lansat piesa noua cu J Yolo!

9 aprilie 2013 14:21   Actualitate
Ultima actualizare:

De la adolescenta timidă de la "Vocea Romaniei", Cristina Vasiu s-a transformat într-o tânără foarte senzuală. Aceasta schimbare de look se datorează lansării noului său single, în colaborare cu J. Yolo, intitulat "Feel Ya".

La doi ani de când s-a terminat primul sezon al emisiunii "Vocea României", fosta concurentă Cristina Vasiu s-a transformat dintr-o adolescentă timidă într-o femeie senzuală.

Cristina Vasiu şi Horia Brenciu, la Vocea României

Blonda adopta acum un stil mult mai sexy şi mai sensual, mai ales că în tot acest timp s-a concentrat pe dezvoltarea carierei ei solo. Tânăra, energică şi talentată, Cristina Vasiu lansează primul single în colaborare cu J Yolo.

"Feel Ya" este povestea unui joc al iubirii pe care oricine o trăieşte fără să trebuiască să spună "Te pup, pa pa!". După experienţa show-ului "Vocea României", Cristina Vasiu şi-a canalizat energia pe dezoltarea proiectului solo, aşa a ajuns să lucreze în studio cu, J Yolo, Magic Juice, DJ Sava, Mihai Ristea şi Alex Cotoi.

"Am avut alături o gaşca minunată care şi-a pus, în acorduri, tot talentul pentru a realiza acest single. "Feel ya" este porţia de energie pe care toată lumea o poate savura în club alături de prieteni, este jocul iubirii pe care tinerii îl experimenteaăa în cele mai diverse forme. Mă bucur enorm că-l am alături pe J Yolo, iar prin stilul inconfundabil a reuşit să dea un suflu inconfundabil melodiei", a spus Cristina Vasiu.

Mai multe