Augusta Lazarov: «Vreau să regăsesc fericirea»

21 martie 2012 16:53   Actualitate
Ultima actualizare:

După aproximativ doi ani şi jumătate de la moartea marelui producător de televiziune Valeriu Lazarov, soţia sa, Augusta încearcă să-şi refacă viaţa. Cu toate că, de cele mai multe ori, vedeta recunoaşte că nu poate să se împace cu gândul pierderii lui.

Augusta a mărturisit că munca a fost o adevărată tera­pie pentru ea în tot acest timp: "E greu. Sunt momente în care nu mă împac cu gândul, dar nu e nimic de făcut. Dacă aş putea face ceva să revină, aş face-o. Dar sunt conştientă că nu pot face şi atunci singura variantă e să merg mai departe şi să găsesc puterea interioară şi încrede­rea care să mă motiveze să continuu".

Fosta prezentatoare a afirmat, într-un interviu pentru okmagazine.ro, că doreşte să afle ce înseamnă dragostea maternă, însă ia lucrurile pas cu pas: "Îmi plac foarte mult copiii.Şi mi-aş dori să am proprii copii într-o zi. Dar ei vor veni la momentul po­trivit, sunt convinsă. Iar dacă nu se va întâmpla niciodată, sunt împăca­tă şi cu gândul ăsta. Cred că, de la un punct încolo, noi nu mai putem influenţa mersul lucrurilor. Şi atunci, dacă vor apărea copiii în viaţa mea, voi fi cea mai fe­ricită. Dar şi până atunci, vreau să regăsesc fericirea."

Producătorul de televiziune român Valeriu Lazarov a murit în august 2009, la Madrid, la vârsta de 73 de ani.

Mai multe