Aylin, vacanță de 1.000 € în Japonia

11 mai 2014 19:13   Actualitate
Ultima actualizare:

E înnebunită după vacanţe! Solista Aylin Cadîr s-a întors recent dintr-un sejur de vis petrecut în Japonia, împreună cu soţul ei, Traian. Vedeta ne-a spus că cel mai mult au impresionat-o grădinile japoneze.

Cântăreaţa şi actriţa de origine turcă este pasionată de culturile îndepărtate şi a dezvoltat un obicei din a îmbina utilul cu plăcutul, aşa că pleacă în vacanţe tocmai pentru a mai învăţa câte ceva. După ce a dat aproximativ 1.000 € pe un pachet turistic,

Aylin Cadîr (28 de ani) şi soţul ei, Traian (28 de ani) au fugit de nebunia din ţară, într-o vacanţă de două săptămâni (între 4 şi 18 aprilie, n.r.) în Japonia. Acolo, au stat în Tokyo, de unde au plecat în diferite excursii organizate, iar printre destinaţii a fost şi Muntele Fuji, un vulcan de 3.776 m altitudine, situat în vestul Capitalei Japoniei.

Aylin a rămas extrem de impresionată de grădinile japoneze cu flori, situate în jurul templelor budiste sau a castelelor. „În cultura japoneză, asta e o artă de mare fineţe, strâns legată atât de cea a caligrafiei (shodo, n.r.), cât şi de vestitele picturi cu cerneală. E o ţară care îţi ridică aşteptările cu privire la atitudinea oamenilor şi care, fără să vrei, te educă", a mărturisit Aylin, în exclusivitate pentru Click!

Mai multe