Aylin, vacanţă de 5 stele în sălbăticie

11 ianuarie 2013 17:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Fosta componetă a trupei Pops, Aylin Cadîr, împreună cu soțul ei, Traian, și câțiva prieteni, s-au întors de curând dintr-o vacanță în Africa.

Ei a stat trei săptămâni în Tanzania, unde au avut parte de experiețe inedite. Deși au ales un tărâm "sălbatic", cântăreața și soțul ei s-au cazat într-un resort de 5 stele, chiar în inima Tanzaniei, și s-au desfătat cu preparate tradiționale africane, fiind extrem de încântați de gustul lor.

În prima parte a vacanței, cei doi au fost curioși să cunoască triburile de Masai, care trăiesc chiar în nordul țării și se ocupă cu păstoritul. În ultima săptămână a acestei vacanțe exotice, Aylin și Traian au mers în safari, unde au avut parte de momente palpitante: au stat la câțiva pași de cele mai fioroase animale de pe planetă.

Actrița de la Pro TV a văzut de aproape cum un leu își devora prada, dar și zebre alergând în turmă. "A fost o experiență unică și o vacanță pe care o plănuisem de foarte mult timp. Mă bucur de tot ce am văzut acolo!", ne-a spus Aylin Cadîr.

Mai multe