Bacău: Un om de afaceri a sechestrat şi snopit în bătaie doi angajaţi

18 decembrie 2010 16:24   Actualitate
Ultima actualizare:

Faptele s-au petrecut aseară în complexul hotelier din Oneşti deţinut de omul de faceri, Mihai Iancu (53 ani). Potrivit victimelor, Sorin Şerban, bucătarul şef, şi Alexandru Cosma, pizzer, acesta s-ar fi enervat când a văzut că lipsesc mai multe sticle de vin din cramă şi i-a chemat să dea explicaţii.

Când au ajuns acolo au început să-i lovească cu pumnii şi picioarele şi să-i forţeze să bea câte un litru de whisky de fiecare. Anchetatorii spun că cei doi au fost loviţi cu sticlele în cap şi bătuţi continuu mai bine de o oră. Acelaşi lucru spune şi Sorin Șerban, una dintre victime.

"Ne-au forţat să bem după care ne-au bătut o oră şi jumătate cu bestialitate. Când colegul meu a leşinat a chemat şoferul şi i-a spus să-l ia, să-l ducă la spital şi să spună că l-a găsit pe stradă beat şi bătut", a declarat Sorin.

Acesta a rămas în continuare în complex unde a fost spălat şi schimbat de haine pentru a nu fi găsit plin de sânge. Într-un moment de neatenţie a reuşit să fugă.

"A trimis pe cineva de acolo să cumpere o cămaşă nouă, m-au spălat, m-au îmbrăcat, ştiu că a venit patronul şi îmi spunea ceva dar nu realizam ce spune. În cele din urmă am reuşit să ies", a mai spus victima.

Acesta a anunţat imediat poliţia, dar până au ajuns anchetatorii la faţa locului, totul era lună.

Dacă va fi găsit vinovat pentru acuzaţiile care i se aduc în acest dosar, Iancu şi amicul său, riscă să petreacă până la 15 ani după gratii.

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.ro

Mai multe