Badea către Huidu: Ţi-o dau la cioc. Răspuns: Cu ce? Că ţi s-a uscat!

24 septembrie 2010 20:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Bă nu te mai faci bine! dă-mi un telefon unde să te sun poate mergem la o bere sau la un suc să te mai potoleşti odată”, i-ar fi scris Şerban Huidu lui Badea. Ce a făcut realizatorul emisiunii “În gura presei”? A postat mesajul pe blogul său, cu tot cu numărul de telefon al cârcotaşului, cu comentariul “V-aţi prins cum e personajul?”

Însă lui Huidu a avut grijă să-i dea un mesaj mult mai personalizat: “Ţi-o dau la cioc”. Cel puţin aşa a dezvăluit Şerban pe blogul său.

“Acum vă puteţi închipui cât s-au scremut neuronii lui să născocească această replică? Cât de tare şi-a folosit sinapsele pentru aceste 5 cuvinte? Cât umor, ce ironie fină e degajată de acest mesaj! Bă atât poţi? Ăsta e nivelul tău?

Cu ce să faci una ca asta mă nandroloane ambulante, că ţi s-a uscat şi a căzut de la atâtea anabolizante câte ai crăpat în tine. Păi atunci te las să-ţi duci crucea mai departe că eşti distrus rău!”, a fost replica lui Şerban Huidu.

El a ţinut să precizeze că nu se coboară la nivelul lui Badea şi că nu va publica adresa de mail a acestuia. “Încep să cred că i-am acordat boului mult prea mult credit. E un mic smardoi de la colţul blocului cu apucături de valutist!”, a mai comentat Huidu.

Vezi şi

Huidu despre audienţele radio: «Ne-au bătut când noi eram în vacanţă şi ei munceau ca sclavii!»

Huidu: «Mircică, la 36 de ani eşti plin de coşuri!»

Şerban Huidu trece la jigniri. Mircea Badea l-a scos din pepeni - VIDEO

Mai multe