Băgat în spital pentru un telefon mobil şi 3 lei

9 noiembrie 2009 8:57   Actualitate
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Cristian a ajuns azi noapte la Urgenţa  Spitalului Judeţean plin de sânge şi susţine că a fost bătut şi tâlhărit în timp ce mergea spre casă.

Agresorul i-a luat lui Adrian Şerb telefonul şi cei trei lei pe care îi mai avea asupra lui, după ce fusese să bea o bere în Kosovo, un bar de pe strada X din Cristian. Tânărul bănuieşte că agresorul este acelaşi individ care l-a mai agresat şi în urmă cu două luni. “ Acum două luni m-a bătut Valentin Pâşu şi mi-a luat şi atunci un telefon şi 160 de lei. Acum aveam alt telefon şi doar trei lei în buzunar. Nu ştiu dacă e tot el, că era întuneric şi m-o lovit la ochi” spune Adrian Şerb, care a fost operat azi pentru fractură la piramida nazală.

Tatăl tânărului s-a sinucis în urmă cu două luni

Familia Şerb nu şi-a revenit încă din şocul trăit în urmă cu două luni, când, a doua zi după ce Adrian Şerb a fost agresat, tatăl său în vârstă de 61 de ani s-a sinucis. “L-a trimis atunci pe băiat la doctor să îşi ia concediu medical şi când s-a întors, l-a găsit spânzurat” spune distrusă Ecaterina Şerb, mama tânărului, hotărâtă să depună plângere pe tru tâlhărie.

Mai multe