Bahmu, despre împrumutul de 100.000 de euro al Oanei: «A uitat Prigoană, nouă ne cer mulţi oameni bani»

25 aprilie 2012 15:29   Actualitate
Ultima actualizare:

Contactat de echipa Acces Direct, de la Antena 1, Silviu Prigoană a declarat că prezentatorul emisiunii Agentul VIP minte, soţul Adrianei spunând că nu s-a mai văzut cu Oana de mai bine de 6 luni. Însă cea care îl contrazice este chiar Bahmu.

UPDATE Adriana Bahmuţeanu a intrat în direct în emisiunea lui Cristi Brancu pentru a-l contrazice pe soţul său. "Soţul meu nu se mai poate concentra pe toate nimicurile, că toată ziua sună cineva să ceară împrumut. Eu, din câte l-am auzit pe Prigoană, ştiu că Oana a cerut. Ştiu că au fost nişte discuţii pe tema asta acum câteva luni. Asta a fost o discuţie pe care am avut-o eu cu tine. Tu puteai să spui pe post că eu ţi-am zis.", a declarat Adriana Bahmuţeanu în emisiune.

Cu toate că prezentatorul Cristi Brancu a declarat că Oana Zăvoranu i-a cerut bani anul trecut lui Prigoană, deputatuld PDL susţine că Oana Zăvoranu nu i-a cerut niciodată bani.

Omul de afaceri a ţinut să precizeze faptul că Adriana a fost cea care s-a certat cu Oana, iar el nu are nicio legătură cu disputa dintre cele două.

«Nu m-am văzut cu Oana Zăvoranu de 6 luni. Nu mi-a cerut niciodată nimic nici Oana, nici Pepe, minte Brancu. Ea s-a certat cu Adriana, nu cu mine», a declarat Silviu Prigoană la Acces Direct.

Mai citeşte:

Cristi Brancu o atacă pe Oana Zăvoranu: «A vrut să ia 100.000 de euro de la Prigoană să-i dea la vrăjitoare!»

Mai multe