Bahmu: «Sarcina e mai importantă decât toţi banii turcilor!»

27 mai 2010 17:39   Actualitate
Ultima actualizare:

„Mi-a fost rău din cauza sarcinii, aşa că m-am întins pe o canapea, în culise. Nu puteam continua emisiunea pentru că nu aveam voie să mă mişc sau să fac cel mai mic efort. Astea sunt recomandările doctorului. În locul meu, la emisiune a venit actriţa Mirela Boureanu pe care eu însămi am propus-o. Acum rămâne de văzut dacă e şi pe placul şefilor. Este la fel de vorbăreaţă şi de zvăpăiată ca mine", a declarat vedeta pentru Click!

     Citeşte şi:         Bahmu s-a închis în casă         Bahmu: «Laurette este pupăza perfectă!»         Bahmu, la doctor de ziua ei         Bahmu’, interzis la politică         O blondă i-a spus Adrianei Bahmuţeanu că e o piţipoancă

Contractul pe care Bahmu îl are cu turcii expiră pe 25 iunie, însă Adriana nu va fi nevoită să plătească despăgubiri că a plecat mai devreme: „Contractul are şi clauze pentru despăgubiri, însă eu sunt în incapacitate de muncă, aşa că este exclusă încălcarea contractului. Ştiu că le-am stricat planurile, însă nu vreau să se întâmple ceva cu sarcina. Familia mea este mai importantă decât toţi banii turcilor. Le-am adus adeverinţă de la medic că nu am voie să muncesc", ne-a mai spus vedeta.

Adriana a fost înlocuită cu o actriţă sexy de 28 de ani, Mirela Boureanu, pe care chiar Bahmu a recomandat-o.

Mai multe