Bahmuţeanca despre Bianca Rus: «Eu nu angajez drogate nenorocite» VIDEO

28 septembrie 2010 21:47   Actualitate
Ultima actualizare:

Bianca Rus a fost acuzată de fostul iubit că a bea foarte mult şi că este desfrânată, în timpul emisiunii Un Show Păcătos. Adriana Bahmuţeanu, şefa Biancăi Rus, a intervenit în timpul emisiunii pentru a-şi proteja vedeta.

"Mi se pare josnic din partea unui bărbat să ddeclare în presă lucruri intime. Bianca este o vedetă şi noi o considerăm artistă. O să vă demonstrez cât de mare o să ajungă Bianca. Cum îşi permite nesimţitul ăsta să spună aşa ceva? El face asta numai pentru publicitate. Nu aş fi angajat niciodată o drogată şi o nenorocită. Nu este nicio problemă că iese într-un club şi că bea o bere. Asta nu înseamnă că orice nesimţit poate să vină să o târâie. Mara tu nu eşti critic muzical să te iei de Bianca aşa" a spus Adriana Bahmuţeanu. 

VEZI AICI DECLARAŢIILE ADRIANEI BAHMUŢEANU

Mara: Eu am venit cu Valentin, nu spun eu spune el. Am venit direct cu dovada, Valentin. Bianca: Dacă mă enervez îi rup cămaşa şi dau cu el de pământ. Adriana: Îi fac eu plângere penală că îmi stică imaginea. Avem 26 de zile să facem asta. Eşti penibil băi băiatule. Ar trebui să îţi ceri scuze faţă de Bianca.

Mara: Mie prietenele Biancăi mi-au spus că se droghează. Eu nu am publicat aşa ceva că nu aveam trei surse. Prietena ei Adriana mi-a spus asta.

Una dintre prietenele Biancăi, contactată telefonic, a declarat că aceasta bea foarte mult cu adevărat:  "Eu sunt Vera, pe Valentin îl cunosc şi am ieşit cu Bianca într-un club. Nu ştiu dacă se droghează dar bea foarte mult" a spus Veronica. "Este fix treaba ei de câte ori bea şi de ce bea. Pe noi ne-a acuzat că i-am furat nu ştiu ce telefon. Ea nu era în stare nici să îşi plătească nota de plată" a continuat Vera.

Mai multe