Bahmuţeanu: «Copiii s-au întors acasă cu geci şi încălţări noi»

10 decembrie 2012 16:22   Actualitate
Ultima actualizare:

Weekendul acesta, Eduard (2 ani) şi Maximus (5 ani) şi-au revăzut tatăl după patru luni de când părinţii lor, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, s-au despărţit. Pentru că a fost ziua mezinului, atât vedeta, cât şi afaceristul l-au sărbătorit, dar fiecare separat.

În weekend, Adriana Bahmuţeanu a petrecut fără băieţii ei, deoarece Silviu Prigoană a avut dreptul legal să-i ia la domiciliul său.

Adrianei nu i-a fost uşor să-l vadă pe cel mic plecând de la ea de acasă cu ochişorii în lacrimi, dar s-a bucurat că Prigoană le-a acordat, în sfârşit, timp celor doi copii.

Dacă sâmbătă Prigoană s-a jucat cu micuţii şi apoi a împodobit brăduţul cu ei, duminică a dat o petrecere în cinstea lui Eduard, care ieri a împlinit doi anişori.

A chemat la vila sa opt copii şi pe părinţii lor şi au petrecut cu toţii de la 15.00 până la 18.00, când copiii i-au fost înapoiaţi Adrianei. „Nu ştiu ce cadouri le-a luat Prigoană, dar copiii s-au întors acasă cu două geci şi cu două perechi de ghete noi", ne-a spus Adriana Bahmuţeanu.

Şi, ca să nu oprească la 18.00 aniversarea fiului ei, Bahmu i-a dus pe copii la un restaurant, unde a dat şi ea un chef în cinstea mezinului. De altfel, ieri, chiar de ziua lui Eduard, Adriana l-a mai serbat o dată pe Eduard, dar la ea acasă, cu un tort şi câţiva oaspeţi din familie.

Mai multe