Băieţii cu mingea, fetele cu arta

25 ianuarie 2010 17:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Gică Hagi (45 de ani) şi Gică Popescu (42 de ani) au devenit cumnaţi după ce s-au căsătorit cu surorile Vlahbei, două femei discrete, provenite dintr-o familie respectată de machidoni.

Atât Hagi, cât şi Gică Popescu au un băiat şi o fată, toţi cei patru copii învăţând la Şcoala Britanică din capitală. Ei au pasiuni asemănătoare, băieţii moştenind talentul taţilor, iar fetele având înclinaţii către artă.

Vezi aici:

Golul lui Hagi, cel mai frumos pe contraatac

Ianis Hagi (11 ani) e înnebunit după fotbal şi l-a molipsit şi pe Nicolas Popescu (7 ani). Amândoi se pregătesc la Şcoala "Pro Luceafărul" din Bucureşti, cu menţiunea că în weekenduri, Ianis fuge la Constanţa pentru a juca într-o grupă de copii de la "Academia Gheorghe Hagi".

Nicolas e încă prea mic pentru a evolua în meciuri oficiale, dar despre el se spune că are o coordonare foarte bună în mişcări.

Părinţii celor doi urmăresc carierele sportive ale copiilor, dar deocamdată nu intervin decât cu sfaturi de tată, nicidecum de foşti mari fotbalişti, pentru a nu bloca personalitatea copiilor. Dacă continuitatea fotbalistică a famiilor Hagi şi Popescu pare asigurată, nici latura artistică nu e de neglijat.

Kira (13 ani) e pasionată de regie şi de teatru şi face cursuri pentru a-şi cizela talentul. Fiica lui Gică Popescu, Maria (10 ani) nu e nici ea departe, doar că înclină către actorie.

Dansează, cântă şi adoră să aibă roluri în scenete, visând ca într-o zi să ajungă la Hollywood. Cele două fete iubesc foarte mult şi muzica, mergând la toate concertele importante care s-au ţinut la Bucureşti.

Mai citeşte:

E băiatul lui tata, dar nu-i pasionat de fotbal!

Interviu cu Hagi: «Soţia este ghidul meu!»

Soţia îl ţine pe Gică Hagi pe legume

Gică Popescu îşi face crescătorie de mistreţi

Mai multe