Băieţii de la 3rei Sud Est şi-au urcat rudele pe scena concertului de la Sala Palatului

9 mai 2014 21:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Seara de vineri a fost una speciala pentru Laurentiu Duta, Viorel Sipos si Mihai Budeanu, membrii trupei 3rei Sud Est care au sustinul un concert de zile mari la Sala Palatului

Cei trei membrii ai trupei au sustinut un concert de aproximativ 2 ore, cu orchestra si multi invitati speciali. Au urcat alaturi de cei doi pe scena Andreea Banica si Elena Gheorghe, cu care Lauentiu Duta are o colaborare muzicala destul de stransa, dar si Horia Brenciu, cu care baietii au cantat cateva piese.

La un moment dat s-a petrecut o scena emotionanta si au urcat pe scena fiica lui Laurentiu Duta si tatal acestuia care isi aniversa ziua de nastere, nepoatele solistului dar si copii lui Mihai Budeanu. Laurentiu l-a prezentat pe tatal sau ca fiind cel care a sprijinit trupa de la inceput si care a avut incredere in talentele lor. In semn de multumire toaata sala i-a catat "La Multi Ani"!

Baietii au cantat melodii care au devenit hit-uri de-a lungul timpului de la "Amintirile" pina la cea mai noua melodie care se numeste "Emotii".

Mai multe