Băieții lui Marcel Pavel nu au fost încântaţi de venirea pe lume a surioarei lor

9 aprilie 2014 15:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Marcel Pavel a povestit azi la emisinea lui Teo Trandafir de la Kanal D că, la început, ce doi băieți ai lui, nu au văzut cu ochi buni venirea pe lume a fetiței sale, Iuvenalia Ioana, în vârstă de 9 luni.

Artistul a spus că nici fiul său cel mare, Richard (18 ani), nici fiul său cel mic, Sasha (15 ani și jumătate), un rebel, n-au agreat ideea, însă acum o iubesc amândoi la nebunie. "Sasha e mai rebel, mai egoist! El era mai mămos. Când a apărut fetița, el și-a pierdut locul. I-am spus: 'Te rog să îți revii, nu e în regulă, este surioara ta'. Mi-a zis că nu e de acord, a fost o perioadă critică. Și la Richard a fost o problemă...", a afirmat Marcel Pavel azi la "Teo Show".

Artistul a dezvăluit și ce replică a primit de la fiul său cel mare, Richard, la scurt timp după ce a aparut fetița. "Vă rog să vă opriți aici, să nu mai faceți alt copil. Nu mai am răbdare, am obosit", a povestit Marcel. Însă acum cei doi băieți s-au obișnuit cu ideea de a avea o surioară și au început să țină foarte mult la ea. Mai mult, cum vine de la școală, Sasha merge să-și vadă surioara. O lasă  să îl tragă de păr și se joacă mereu cu ea. "A început să o iubească foarte mult. Se joacă mult cu ea, o ia în brate, o pupă...", a completat interpretul.

Mai multe