Bănel Nicoliţă i-a interzis tatălui său să vină în Franţa: «A zis că mă bate dacă merg la el»

19 septembrie 2012 16:15   Actualitate
Ultima actualizare:

Supărat că fiul său nu-l susţine financiar şi nu vrea să-i cumpere o casă în care să locuiască cu iubita lui, Marin Nicoliţă e decis să meargă în Franţa la cerşit.

Bănel nici nu vrea însă să audă de aşa ceva şi chiar şi-a ameninţat părintele cu bătaia pentru a-l împiedica să-şi pună planul în aplicare.

"M-a sunat aseară şi mi-a spus să mă duc la muncă, că dacă apar acolo la Franţa s-ar putea să mănânc o bătăiţă. El mi-a promis o bătaie, dar eu am toţi ţiganii mei acolo, şi pocăiţi şi fraţi. Pot să-l bat acolo. E Franţa lui? Scrie Bănel Franţa?", a declarat tatăl fotbalistului pentru emisiunea "Drept la ţintă" de la Kanal D.

În urmă cu câteva zile, Marin Nicoliţă a declarat public că vrea să intre în greva foamei, pentru a-l determina pe fiul său să-l ajute cu bani. Văzând că fiul său nu are nicio reacţie la spusele sale, bărbatul a mărturisit că va pleca la cerşit în Franţa.

"Singura mea şansă este să mă apuc de cersit! O sa ma duc in Franta sa cersesc, poate atunci o sa-i fie mila de mine...", spunea el atunci.

Fotbalistul a declarat, la rândul său, că i-a trimis mereu bani tatălui său şi că are chitanţe care dovedesc acest lurcu. Dezamăgit de "circul"pe care tatăl său în face în presă, sportivul a mărturisit că nu are de gând să-şi mai sprijine tatăl, deoarece acesta a cheltuit toţi banii cu femeile.

Mai multe