Bănel, noul sex- simbol al Stelei!

23 iulie 2010 15:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Plecarea lui Juan Toja la Aris Salonic a lăsat un mare gol în inimile fanelor roş-albastre, care au trebuit să-şi găsească un nou idol.

În sezonul trecut, cele mai multe tricouri vândute au fost cele ale columbianului, care era nelipsit din cluburile de noapte şi avea o priză deosebită la fete.

În urmă cu două zile, site-ul www.click.ro a propus o amplă dezbatere, întrebarea fiind "Cine credeţi că va fi noul sex-simbol al Stelei?".

Câteva sute de reprezentante ale sexului feminin şi-au exprimat opinia în acest sens, câştigător detaşat fiind noul căpitan al echipei, Bănel Nicoliţă. „Jardel" a obţinut 64,1% din voturi, surclasându-i clar pe Mihai Răduţ (15,38%), Ciprian Tătăruşanu (7,69%), Cristi Tănase, Bogdan Stancu (ambii câte 5,13%) şi Alex Păcurar (2,56%).

Spre deosebire de Juan Toja, Nicoliţă este implicat la ora actuală într-o relaţie serioasă cu Gabriela Cristina, o tânără de 21 de ani din Brăila, care este studentă în anul al II-lea la Facultatea de Finanţe-Bănci din cadrul Universităţii „Spiru Haret".

Conform presei mondene, Bănel a mai avut relaţii şi cu actriţa de origine rromă Zita Moldovan, dar şi cu o altă fată din Brăila, Laura Gemmina Ciubotaru, cu care s-a iubit înainte de a veni la Steaua.

Mai citeşte:

Nicoliţă, model pentru tinerii stelişti

"Bănel Nicoliţă merită să fie căpitanul Stelei"

Motivat de banderola de căpitan, Nicoliţă vrea să ia titlul cu Steaua

Mai multe