Bănică jr. s-a luptat cu nămeţii să ajungă la medic! FOTO EXCLUSIV

15 februarie 2012 18:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Soţul Andreei Marin are probleme de sănătate! Ştefan Bănică jr. a fost surprins, zilele trecute, de către fotoreporterii Click!, în timp ce escalada nămeţii, îndreptându-se în mare grabă spre Clinica "Regina Maria", fiind programat la un control medical. Gurile rele susţin că a cam răcit şi că a vrut aprobarea medicului O.R.L.-ist pentru a putea urca pe scenă.

Vremea se pare că i-a venit de hac lui Ştefan Bănică junior, care s-a simţit rău marţi seara.

Soţul Andreei Marin s-a urcat imediat în BMW-ul său şi a gonit pe ninsoare spre Centrul Medical "Regina Maria".

Solistul era foarte grăbit, semn că starea sa nu era deloc una bună, aşa că în zona Arcul de Triumf şi-a permis să meargă pe contrasens, riscând să fie oprit de Poliţie.

După ce a parcat cu greu autovehiculul în faţa clinicii, din cauza căderilor de zăpadă abundente, Bănică a coborât din maşină şi, cu un ghiozdan în spate, a intrat repede în spital.

Solistul a stat la medic aproximativ o oră şi 20 de minute pentru a-şi rezolva problema presantă de sănătate, mai ales că aseară el trebuia să susţină un concert în garajul Europa FM.

La ieşirea din spital, pentru a nu fi recunoscut, el şi-a pus gluga în cap, s-a urcat în bolidul de fiţe şi a demarat în trombă, fără să mai încălzească deloc motorul.

Ajuns pe strada sa, din zona Tei, el a fost pe punctul de a rămâne împotmolit, aleea nefiind deloc deszăpezită. Contactată de reporterii Click!, Andreea Marin a refuzat să precizeze motivul pentru care Ştefan a intrat pe poarta spitalului.

Ştefan şi-a plimbat copiii cu sania!

Ştefan a profitat de zăpadă şi şi-a scos cei doi copii în parc. Ana Violeta (4 ani) şi Radu Ştefan (10 ani) s-au distrat copios în Parcul Bordei din Bucureşti, mai ales că tatăl lor i-a tras cu sania mai bine de o oră.

Deşi erau însoţiţi şi de Andreea Marin, soţia lui Ştefan, aceasta a lăsat trasul saniei pe seama soţului ei, ea purtând discuţii interminabile la telefon. La ieşirea din parc, Ştefan era ud fleaşcă şi epuizat, dar bucuros că micuţii s-au distrat copios.

Mai citeşte:

Ce se mai opinteşte Ştefan Bănică la sanie! FOTO

Ştefan Bănică Jr. a dat-o pe populară! A cântat «Trandafir de la Moldova» VIDEO

Ştefan Bănică jr face mişto de Radu Banciu, în concert - VIDEO

Ştefan Bănică va susține două concerte de Ziua Femei

Mai multe