«Banii îi dau fetei cadou de ziua ei!»

7 mai 2014 19:17   Actualitate
Ultima actualizare:

Pe zi ce trece se măreşte familia câştigătorilor Click!MANIA. Cititorii noştri fideli au fost premiaţi cu tablete, telefoane, bani şi chiar o maşină. Vestea bună e că premiile nu s-au terminat aşa că nu rataţi nici un număr din ziarul preferat!

Zi cu noroc pentru Mihai Bogdan Botaş. Bucureşteanul, în vârstă de 38 de ani, a câştigat 200 de lei la Click!MANIA. "Nu-s norocos de fel! Ăsta e primul meu câştig şi m-am bucurat alături de familie. Banii au picat la ţanc, pentru că la sfârşitul lunii, pe 31, e ziua fiicei mele. Împlineşte 14 ani şi o să-i dau ei ca să-şi cumpere ce vrea", ne-a spus bucureşteanul, care lucrează ca electromecanic.

Vrei să pui şi tu mâna pe un loz norocos? Nimic mai simplu! Cumpără zilnic Click!MANIA şi ia-ne premiile. Lozurile au ascunse premii în bani (200 de lei, 500 de lei sau 5.000 de lei), telefoane şi tablete de ultimă generaţie, abonamente la ziarul preferat şi multe alte surprize. Cel mai râvnit loz este de departe cel care te face posesorul unui superb autoturism Peugeot 208. Nu uita să revendici premiul chiar în ziua de apariţie a ziarului pe care ai găsit lozul câştigător. Sună la 0318.603.425, 0318.603.426, 0318.603.427 sau 0318.603.428, între 08.30 şi 17.00. Participanţii abonaţi la care în weekend ziarul nu ajunge pot suna pentru revendicarea premiilor de sâmbătă şi duminică în lunea următoare, între 08.30 şi 17.00.

«Îi reinvestesc la jocurile de noroc»

Gheorghe Spirache (68 de ani) a nimerit un loz norocos. Unul care i-a băgat în portofel 200 de lei. "Citesc zilnic Click!. Prima dată dau la paginile de sport, apoi jocuri şi la urmă mondenităţile. Acum că am câştigat, nevasta mea mi-a spus să iau câte două ziare pe zi, poate mai avem noroc. Banii o să-i reînvestesc la jocurile de noroc, chiar dacă o să fiu certat acasă", ne-a spus râzând pensionarul.

«Am să pun banii deoparte»

Are 70 de ani, dar până la această vârstă nu a avut parte de câștiguri nemuncite. Click!, însă, l-a făcut fericit. A cumpărat ziarul, a verificat talonul și nu mică i-a mirarea să constate că a pus mâna pe 200 de lei. "Nu mi-a venit să cred când am văzut premiul. Acum că am câștigat, banii am să-i pun deoparte", ne-a spus Mihail Oancea, din Ilfov, care trăiește dintr-o pensie modestă.

«Cumpăr medicamente cu cei 200 de lei»

Click!MANIA a mai făcut un român fericit. Nicolae Vidoe, are 74 de ani, și norocul i-a surâs pentru prima oară. "Până acum nu am mai câștigat nimic. Acum m-am ales cu 200 de lei. De ei am să-mi cumpăr medicamente", ni s-a confesat bucureșteanul, care a venit recent să-și revendice premiul. Era bucuros nevoie mare și a promis că va cumpăra în continuare Click!, în speranța că  va pune mâna chiar pe mașină.

Mai multe