Bebeluşul femeii de 240 kg, părăsit şi de tată

16 noiembrie 2010 18:22   Actualitate
Ultima actualizare:

Fetiţa celei mai grase femei din România, care a murit în luna august, a rămas fără părinţi. Copila este în grija bunicii.

Elena Anişoara Lăcătuş, de nouă luni, fiica Victoriei Lăcătuş, obeza de 240 de kilograme, din Drăghiceni - Olt, care a murit la 1 august, a rămas în grija bunicilor săi din comuna Vlădila.

Nuţi Şuşoiu (64 de ani) se plânge că nu are cu ce să o crească. După ce tatăl, Costel Lăcătuş (37 de ani), a abandonat-o la doar trei zile de la moartea Victoriei, acum şi mătuşa ei, Cristina Şuşoiu, care a anunţat că vrea să înfieze copilul, şi-a luat mâna de pe ea.

Cei doi au plecat la muncă în Italia, şi duşi au fost.

„Trebuie să îi dăm lapte praf, dar de unde bani? De când a abandonat-o, tatăl ei nu ne-a ajutat cu nimic. Copilul ăsta are nevoie de scutece, de mâncare, pe el nu îl interesează. Noi nu avem bani nici să îi luăm o cutie cu lapte praf", se plânge Nuţi Şuşoiu, bunica bebeluşului.

Gheorghe Vane, primarul din comuna Vlădila, spus că bunicii copilului trăiesc de pe o zi pe alta, cu un ajutor social de 270 de lei, dar că nici nu se gândesc să dea fetiţa în plasament.

Mama 240 kile, tatăl 70

Costel şi Victoria Lăcătuş, din Drăghiceni , judeţul Olt, s-au luat din dragoste. Când Victoria a rămas gravidă avea 120 de kilograme, iar bărbatul 70 de kile. Costel Lăcătuş (37 de ani) a rămas la aceeaşi greutate.

În timpul sarcinii, femeia de 25 de ani şi-a dublat greutate şi a fost dusă la spital să nască de 10 angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj , care au urcat-o cu greu pe targă. După naştere, femeia obeză nu a ţinut regimul impus de medici şi, la 1 august, a murit, lăsând orfan pruncul de şase luni.

Mai multe