Becali: "Lăcătuş a făcut echipa împotriva mea şi a pierdut!"

24 martie 2011 10:27   Actualitate
Ultima actualizare:

"Nu-i acceptam demisia lui Lăcătuş după meciul cu FC Braşov, dar a făcut unele greşeli. Eu i-am zis să-l folosească pe Gardoş şi nu l-a luat în lot sau să joace Surdu şi de-abia a prins câteva minute. Sunt două lucruri pe care le-a făcut împotriva mea, de fapt au fost împotriva lui, pentru că a pierdut.

Becali l-a acuzat pe Lăcătuş, că din cauza sa îl va pierde gratis pe Surdu care e decis să plece la vară:

"Ce poţi să-i spui lui Surdu daca a ajuns a treia opţiune. Mi-a şi spus că nu vrea să rămână dacă nu are şanse să joace. Pai dacă a văzut că nu joacă nici în faţa lui Bicfalvi, nici în faţa lui Dică, el care şi-a rupt oasele pentru echipă, ce poţi să mai zici? El e un băiat muncitor, care şi-a făcut mereu datoria la Steaua şi a demonstrat atunci când a avut ocazia.Surdu e un jucător de 5-600.000 de euro, pe care îl pierd pentru că am fost prost. Trebuia să mă implic şi să nu la s lucrurile din mână. Luma vine-pleacă, iar eu rămân cu paguba".

Becali nu a pierdut ocazia să-l critice din nou pe mijlocaşul Janos Szekely: "A avut ocazii de două ori să o bage în poartă cu latul şi a dat pasă la portar".

Mai multe