Beckham a primit de la soţie un Bentley

28 noiembrie 2009 16:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Când în garaj ai un BMW seria 7, un Ferrari 550 Maranello şi un Laborghini Gallardo V10 se spune că eşti bogat.

Nu e cazul lui David Beckham, care nu s-a mulţumit doar cu atât, jucătorul britanic impresionându-i pe americani cu alte cinci maşini foarte scumpe: Rolls Royce Phantom Drophead Coupe, Aston Martin V8, Porsche, Hummer H2 SUT, Cadillac Escalade, Range Rover, Jeep Wrangler.

La toate acestea, Becks a mai adăugat o piesă de colecţie: un superb Bentley Continental GT, în valoare de 250.000 de euro, primit cadou de la soţia sa, Victoria, pentru a-l face să uite de amărăciunea pierderii titlului în SUA, cu LA Galaxy.

Ultima achiziţie a lui Beckham este un superb Bentley Continental GT, în valoare de 250.000 euro

Imediat ce a luat cheile, Beckham a dat o tură prin Beverly Hills, stârnind aplauze la semafor, în timp ce soţia fusese văzută în aceeaşi zi la volanul unui Porsche cu 150.000 de euro mai ieftin.

El a ajuns să ţină astfel în garaj o adevărată herghelie de cai-putere, care l-a costat aproape un milion şi jumătate de euro.

E drept că două dintre maşini sunt conduse de soţia lui Victoria, a cărei colecţie impresionantă de poşete nu depăşeşte însă ca valoare (1,2 milioane de euro) parcul auto pe care-l deţine Beckham.

Are maşini de 1.458.000 de euro

Mai multe