Beckham revine la AC Milan

3 noiembrie 2009 6:40   Actualitate
Ultima actualizare:

Potrivit grupării de pe San Siro, Beckham va îmbrăca din nou tricoul 'rossonero', din ianuarie până în iunie 2010, pentru a putea rămâne, astfel, în atenţia selecţionerului Angliei, Fabio Capello, în vederea participării la Cupa Mondială din Africa de Sud.

'Ne bucurăm foarte mult să-l revedem pe David Beckham în tricoul echipei noastre, după splendida experienţă din sezonul trecut. Suntem siguri că perioada pe care o va petrece în Europa îl va ajuta să participe la Cupa Mondială, iar apoi să-şi poată continua cariera la Los Angeles Galaxy, club căruia dorim să-i mulţumim pentru sprijin', se precizează în comunicatul semnat de Adriano Galliani, preşedintele executiv al clubului AC Milan.

David Beckham, fostul jucător al echipelor Manchester United şi Real Madrid, a mai jucat pentru AC Milan în perioada ianuarie-iunie 2009, în care a disputat 20 de meciuri pentru 'diavol', 18 în Serie A (2 goluri) şi 2 în Cupa UEFA, profesionalismul, angajamentul şi atitudinea sa fiind apreciate atât de conducători, cât şi de 'tifosi' milanezi.

Mai multe