Bendeac a plecat încărcat de cadouri de la palatul adevăratului Becali - VIDEO

26 decembrie 2010 1:47   Actualitate
Ultima actualizare:

Bendeac nu s-a dus în vizită cu mâna goală, ci cu o sorcovă şi un cadou. Becali a fost puţin amuzat de sorcovă, dar s-a arătat foarte interesat de cadou. Actorul i-a dăruit lui Becali zaruri măsluite, căci se aude în popor că finanţatorul Stelei este cel mai bun din ţară la table.

Gigi Becali l-a recunoscut pe Bendeac ca fiind fratele mai mic al său şi l-a somat pe mezin să nu mai poarte sutien în scenete, că altfel rup legătura de rudenie.

Finanţatorul Stelei i-a făcut lui "Becali Junior" turul palatului său, l-a lăsat să se simtă puternic la biroul înconjurat de icoane şi au rupt "ziare mincinoase" împreună.

Patronul Stelei i-a mai arătat lui Bendeac colecţia s-a de tablouri în care apare pictat alături de mari politicieni români sau de femei frumoase, precum Monica Bârlădeanu şi Andreea Raicu.

Mai mult când Gigi a ţinut morţiş să îi facă şi el un cadou mai-micului-Becali, dăruindu-i un tablou pictat de admiratorii săi, o icoană şi o cruce, sub promisiunea că nu va mai purta sutien decât de Revelion.  "Îţi dau o icoană ca să te ajute Dumnezeu şi să nu mai pui sutien. Şi îi dau şi o cruce, că dacă pui crucea în casă Duhul Sfânt te ajută şi nu mai pui sutien. Îţi mai dau o mătură, ca să îi mături pe fraieri", a spus Gigi. Mătura a fost ultimul cadou, "ca să-i mături pe fraieri".

VIDEO

Mai multe