Bendeac, actor de comedie, «deprimat» de ziua lui

15 februarie 2013 6:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Mihai Bendeac a vorbit într-un recent interviu despre felul în care obişnuieşte să îşi abordeze ziua de naştere în fiecare an, având în vedere că sâmbătă va împlini 30 de ani. 

El a recunoscut că nu îi place să sărbătorească cu fast acest eveniment şi că preferă să îl petreacă daor alături de prieteni foarte apropiaţi.

"Nu mi-am sărbătorit ziua niciodată. Anul ăsta, poate mă voi întâlni cu doi, trei prieteni, dar fără obligaţii. Nu-mi pun dorinţe de ziua mea, îmi pun dorinţe în zile absolut normale şi pe perioade lungi. Întotdeauna ce îmi propun îmi iese. Nu e vorba de noroc aici. E o chestie normală pe care oricine poate să o facă. Cu puţină ambiţie şi răbdare. Nu există să-ţi propui ceva şi să nu realizezi. Nu mi s-a întâmplat niciodată în viaţă să vreau ceva şi să nu duc la bun sfârşit. Repet, numai cine îşi propune are şansă de reuşită!", a spus Bendeac, pentru Ring.

Mai mult decât atât, actorul de comedie susţine că nu vrea nici măcar să fie deranjat de ziua lui.

"De ziua mea, nu-mi doresc absolut nimic şi nici nu mi-o sărbătoresc într-un fel anume. Nu are niciun fel de relevanţă pentru mine. E o zi obişnuită, într-un an obişnuit. N-am timp de aşa ceva. În ziua aceea îmi voi închide şi telefonul", a mai spus el.

Mai multe