Bendeac nu se lasă! Îl face praf pe Alexandru Arşinel, după transplant!

27 septembrie 2013 5:16   Actualitate
Ultima actualizare:

Transplantul de rinichi al lui Alexandru Arşinel a stârnit furia lui Mihai Bendeac. Acesta din urmă a sărit la gâtul lui Arşinel, prin intermediul unei scrisori deschise, în care îl acuză pentru felul în care a reuşit să obţină transplantul de rinichi necesar, susţinând că «a furat o viaţă».

Şi iată că Mihai Bendeac nu se opreşte aici. El susţine că din momentul în care a făcut publică scrisoarea sa către Arşinel este asaltat de telefoane, aşa că şi-a exprimat din nou opinia într-un mod agresiv cu privire la transplantul de rinichi al actorului. «Imi suna din 5 in 5 minute telefonul vizavi de subiectul "Arsinel" si scrisoarea mea deschisa in atentia dumnealui.

Am mult de muncit si nu am timp de asta. Mi s-a parut firesc sa-mi exprim o parere de cetatean.

Am sa inchid acest subiect cu un cu un comentariu pe care l-am postat pe blogul lui Arhi.

"Salut, Arhi,

Foarte interesanta discutia. Eu ridic o singura intrebare. Exista, in Romania, din pacate, oameni care vor sa-si vanda un rinichi pentru bani. In mod evident, copiii si tinerii care se afla pe lista de asteptare nu au 20-30-40 de mii de euro ca sa plateasca un cetatean dintr-o comuna care isi da rinichiul ca sa bea, mai apoi, la birt, banii.

DE CE NU SI-A VANDUT DOMNUL ARSINEL VILA DE LA MARE CA SA-SI CUMPERE RINICHI? SAU DE CE NU SI-A CUMPARAT DIN BANII STRANSI DIN JDE MII DE SUSE PRIN ISRAEL, CANADA etc?

In schimb, in urma cu vreo doua luni, se plangea ca l-au sunat unii sa-l pacaleasca. I-au spus ca fiul sau ar fi calcat pe cineva pe trecerea de pietoni si cereau bani ca sa nu mearga la politie. Arsinel declara atunci ca “era cat pe-aci” sa plateasca.

Pentru aia avea bani…

O zi buna tuturor!"

Mai multe