Bercea Mondial şi-a răpit nepoata?

13 iulie 2010 16:24   Actualitate
Ultima actualizare:

Necazurile din familia lui Bercea Mondial se ţin lanţ. După ce fiica acestuia şi-a acuzat unchiul de viol, un alt frate al interlopului l-a acuzat pe acesta de sechestrare.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost chemat, din nou, în faţa poliţiştilor, după ce şi-a reclamat fratele, pe Felix, că ar fi abuzat-o sexual pe Izaura, fiica sa.

Pe aceeaşi temă:

Bercea Mondial: «Fratele meu mi-a violat fata!»

Afaceristul din Slatina este învinuit, la rândul său, de un alt frate, Vasile Anghel, zis Amar, că ar fi sechestrat-o pe fiica acestuia, Oana, de 14 ani.

Oana Anghel, nepoata lui Bercea Mondial: "Mi-a tras hainele de pe mine. M-a ţinut în maşină mai multe ore, apoi m-a abandonat pe un pod"

„M-am dus la farmacie să îmi iau pastile, iar la întoarcere am fost luată de pe stradă de Bercea. A oprit lângă mine maşina cu care era şi m-a tras înăuntru. A tras de mine, mi-a rupt hainele şi m-a dus la Mărunţei. M-a ţinut în maşină mai multe ore, apoi m-a lăsat pe un pod. M-a văzut o femeie că plâng şi a sunat la 112, apoi au venit poliţiştii şi părinţii mei", a povestit Oana.

Amar, tatăl fetei: “Mi-a sechestrat copilul, a vrut să se răzbune pe mine.E nebun! Am ajuns să ne fie teamă să mai ieşim din casă de frica lui.”

Tatăl fetei, Amar, a depus o plângere împotriva lui Bercea la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, pentru sechestrare.

Bercea a negat acuzaţiile fratelui său şi a spus că este victima unui complot. „Mă aflam la Slatina când Amar a sunat la poliţie. Nu ştiu despre ce este vorba. Este o înscenare", a spus acesta.

Anchetatorii îl cercetează, acum, pe Bercea Mondial pentru sechestare.

Citeşte şi:

Fiul lui Bercea Mondial a băgat o femeie în spital

Bercea Mondial acţionează ca Băhăian: recolează săraci şi îi face proprietarii caselor lui

Mai multe