Betty Stroe, despre sinuciderea tatălui ei: «Nu o să mă vadă nimeni plângând în faţa camerei»

1 februarie 2012 15:23   Actualitate
Ultima actualizare:

Betty afirmă că tatăl ei nu era nici depresiv, nici nu avea probleme cu banii. „S-au spus multe minciuni. Că ar fi fost depresiv, că ar fi avut probleme cu banii, nimic nu e adevărat. Un motiv probabil că a avut, ca oricine care apelează la un asemenea gest, însă numai de el ştiut”, a declarat Betty, pentru emisiunea „Poveştiri Adevărate”, de la Acasă TV.

Solista nu vrea să discute despre sinuciderea tatălui ei. Betty spune că este imposibil să treci peste o asemenea pierdere, însă nu vrea să plângă în faţa camerelor. 

„Asta e viaţa! Este singurul lucru pe care pot să-l comentez! Peste o asemenea pierdere nu cred că poţi să treci vreodată. Dar trebuie să accept că viaţa merge mai departe şi să trăiesc cu acest lucru. Cred că muzica m-a ajutat. Venea luna decembrie şi eram prinsă în numeroase proiecte. Cel puţin la nivel subiectiv, acest lucru te ajută să treci mai departe. Eu întotdeauna voi fi puternică, nu o să mă vadă nimeni plângând în faţa camerei. Au am învăţat multe lucruri de la tatăl meu. Poate cel mai important e să nu mă plâng şi să merg mai departe”, a adăugat cântăreaţa.

Ion Stroe, în vârstă de 51 de ani, s-a spânzurat în luna noiembrie 2011, în holul din faţa apartamentului unde locuia.

Mai citeşte:

Betty şi-a incinerat tatăl sinucigaş

Vecinii tatălui lui Betty Stroe: «S-a sinucis fiindcă n-a suportat singurătatea»

Mai multe