Bianca a «alergat» după Victor: «Numai la el mă gândeam»

28 ianuarie 2013 21:44   Actualitate
Ultima actualizare:

Bianca povestit că ea era îndrăgostită de Victor cu mult înainte de Revelion, când au dansat împreună, şi chiar ea a fost cea care a insistat ca ei doi să aibă un moment artistic.

"Ştiam că voi dansa de Revelion, încă de când eram la «Dansez». Am primit multe propuneri de parteneri, dar i-am refuzat pe toţi. Le-am spus organizatorilor că eu cu el vreau să dansez. De când l-am văzut m-am gândit numai la el."

La început, Victor a fost foarte rezervat faţă de Bianca, evitând chiar anumite momente la repetiţiile pentru dans. "Eu mă comportam ca o adolescentă îndrăgostită. Când s-a retras el, m-am retras şi eu."

Bianca a fost atât de directă cu Victor, încât l-a speriat. "Am complotat cu Universul ca să ne întâlnim. Ai fost cea mai mare dorinţă a mea şi sunt cea mai fericită că te am în faţa ochilor", i-a spus roşcata iubitului ei la prima repetiţie, aşa că Victor a dat înapoi. "Bianca a fost oarecum directă şi eu nu sunt genul de bărbat care agaţă, dar nici să fiu agăţat nu-mi place. Trebuie să-mi dea un semn că e ok şi mă ocup."

Au ieşit pentru prima oară în club la iubiţi

Fotoreporterii Click! i-au surprins vineri noapte în clubul Tinffany's din Bucureşti, unde au chefuit alături de un grup de amici, printre care şi fotomodelul Bogdan Vlădău, camaradul de-o viaţă al lui Slav. Bianca şi Victor au sosit la club pe la ora 22.30 şi au stat într-un separeu până la ora 00.30.

Mai multe