Bianca Brad se topeşte de dorul logodnicului, închis în S.U.A.

18 septembrie 2013 20:24   Actualitate
Ultima actualizare:

De opt luni de zile nu mai are linişte. Bianca Brad a fost greu încercată de-a lungul timpului, iar de când logodnicul ei, Aurel Frăţilă, fost ofiţer MapN, a fost arestat şi cercetat în S.U.A. a simţit că-i fuge pământul de sub picioare. Cu toate greutăţile, actriţa priveşte cu optimism viaţa, iar cel care reuşeşte de fiecare dată să-i readucă zâmbetul pe buze este fiul ei, Luca, în vârstă de opt ani.  

Acuzat că a furnizat informaţii şi echipamente militare Iranului, Aurel Frăţilă (41 de ani) a intrat în atenţia autorităţilor americane. Fostul ofiţer de la Ministerul Apărării este închis la San Diego şi ţine legătura doar telefonic cu logodnica sa, Bianca Brad (45 de ani) şi cu fiul acestora, Luca.

De la acest nefericit incident  s-au scurs opt luni, timp în care actriţa se topeşte de dorul bărbatului care i-a cucerit inima şi pe care nu l-a mai văzut de la începutul anului, când bărbatul a fost arestat.

"Singura persoană care mă face să zâmbesc şi să merg mai departe este fiul meu, Luca. Sincer, nu ştiu ce făceam dacă nu-l aveam. Nu există zi în care să nu îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi l-a dăruit", a declarat Bianca Brad la "Poveştiri adevărate".

Mai multe