Bianca Drăguşanu a defilat în păuniţă pentru Cătălin Botezatu

1 august 2010 13:31   Actualitate
Ultima actualizare:

Azi noapte, la Mamaia, Cătălin Botezatu şi-a lansat în cadrul Fashiontv Summer Festival colecţia Peacock, o explozie de rafinament şi culoare. Colecţia a fost deschisă de Bianca Drăguşanu.

În cea de-a doua seară a festivalului de modă de la Mamaia, Cătălin Botezatu a surprins din nou cu o colecţie având ca inspiraţie Legenda Păunului.

Biana Drăguşanu a deschis colecţia, odată cu începutul unei poveşti frumoase din mătase şi voaluri ce s-au răsfărat în briza mării.

Au fost prezentate rochii vaporoase, lungi, în culori vii şi atrăgătoare, ce pun în valoarea feminitatea.

O colecţie senzuală, cu pietre strălucitoare şi decolteuri provocatoare. De asemenea, coafurile spectaculoase cu pene de păun, precum şi machiajul provocator au dat farmec colecţiei.

Totodată, azi noapte, Cătălin Botezatu a revenit a treia oară pe scena festivalului, cu o colecţie la fel de specială, rodul colaborării cu Valeria Marini.

Este vorba despre colecţia "Seduzioni Diamonds", care a strârnit un mare interes în Italia, odată ce a fost prezentată la Milano Fashion Week. Creaţiile prêt-a-porter de lux confirmă imaginaţia şi talentul creatorului român.

Citeşte aici întreg articoul

Mai multe