Bianca Drăguşanu a făcut avort sâmbătă

28 octombrie 2013 15:29   Actualitate
Ultima actualizare:

Bianca Drăguşanu a renunţat la sarcină la doar trei săptămâni după ce a rămas însărcinată.

Conform reporterilor "La Măruţă", vedeta a făcut avort sâmbătă, după ce a descoperit că e însărcinată. Adrian Artene a declarat că nu este niciun dubiu că Bianca a cerut să facă întrerupere de sarcină. 

"Nu e scenariu povestea asta, eu susţin că vor divorţa în şase luni, maxim un an. Ea a spus-o cu gura ei că nu poate să ţină o sarcină din cauza condiţiei ei. E ciudat că face asta acum. În acelaşi timp, e posibil ca ea să facă un tratement care nu permite o sarcină", a declarat Mircea N. Stoian.

"Conform fişei pe care o avem, sarcina ar fi început cu două-trei zile înainte de testele făcute pentru operaţie. Sâmbătă, Victor a însoţit-o la clinica unde a făcut avortul", a spus Artene.

"E foarte posibil să nu se fi descoperit sarcina înainte de operaţie. Faptul că a făcut această intervenţie arată că nu a vrut să rişte. Sau poate au decis împreună că nu e timpul. E prea devreme la cinci săptămâni de la nuntă să ai copil", a completat şi Liliana Levinţa.

Victor Slav i-a confirmat lui Măruţă că Bianca era însărcinată în trei săptămâni, ceea ce indică faptul că avortul a fost făcut la recomandarea mediciului după operaţia de la Budapesta. Cătălin Măruţă a povestit că Bianca a izbucnit în lacrimi în faţa reporterilor emisiunii când a fost rugată să confirme povestea şi întreba cum o să îi spună mamei sale.

Invitată la un eveniment vineri seara, doamna Slav a declarat că nu îşi doreşte să devină mamă acum: "Am alte priorităţi şi oricum asta mă priveşte pe mine şi aş face totul ca acest lucru să rămână secret".

Bianca Drăguşanu, despre operaţie: «Am fost mai stresată decât la nuntă»

Bianca Drăguşanu, despre căsnicia cu Victor Slav: «Oamenii nu sunt obişnuiti ca alţii să fie fericiţi»

Mai multe