Bianca Drăguşanu a strâmbat din nas la blănurile de lux

29 noiembrie 2012 17:32   Actualitate
Ultima actualizare:

Scandal mare în culisele unui show de modă. Ofertată pe bani grei să defileze pe podium într-o prezentare de modă pentru un magazin de blănuri, Bianca Drăguşanu a făcut un adevărat circ. Roşcata a refuzat să îmbrace hainele de blană invocând faptul că nu îi plac modelele.

Orice casă de modă care se respectă invită vedete la prezentarea colecţiilor noi. Patronul unei case de blănuri de lux, Daniel Mărgărit, s-a gândit că Bianca Drăguşanu îi va asigura un plus de imagine.

Roşcatei i s-au alăturat alte două nume importante din showbiz: Nicoleta Luciu şi Mădălina Pamfile. Dacă acestea s-au purtat ca nişte profesioniste, Bianca a avut obiecţii care au dus la declanşarea conflictului între ea şi patronul Daniel Mărgărit. Vedeta a considerat că hainele de blană nu sunt pe gustul ei şi a refuzat să le îmbrace. Deşi nu şi-a respectat înţelegerea, ea a avut grijă să încaseze, în schimb, suma de bani negociată, care variază, de obicei, între 1.500 de euro şi 2.000 de euro.

„Nu ştiu ce fel de haină se aştepta Bianca să prezinte de nu i-a plăcut cea pe care i-am pregătit-o. O profesionistă trebuie să poarte orice i se dă, în orice condiţii", a declarat pentru WOWbiz.ro Daniel Mărgărit.

Mai multe