Bianca Drăguşanu: «Am carnetul suspendat timp de trei luni!»

11 aprilie 2012 20:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Roşcata a aflat că are carnetul de conducere suspendat, dar s-a plâns că n-a fost informată despre acest lucru. "Puteam să păţesc şi eu ca Simona Sensual", a spus fosta asistentă de la "Un show păcătos", făcând aluzie la faptul că bruneta a fost amendată pentru că a condus fără permis.

Bianca nu-şi mai poate conduce Jeepul, în schimb, şi-a luat o maşină mică, pe care o poate conduce şi fără carnet. "Şi-a luat o maşină mai scurtă decât picioarele ei", au glumit foştii colegi de la emisiunea amintită. "Încap în ea, dar nu pot lua prea multe lucruri. Spaţiul e mic. Merg cu 45 de kilometri pe la oră. Toată lumea mă depăşeşte", s-a plâns ea.

Cum s-a întâmplat sa fie penalizată? "Am adunat 16 puncte. Dar e ciudat că în ultimele şase luni nu am fost oprită de Poliţie. Nu am primit nici o înştiinţare", s-a mirat Bianca. Până îşi va recăpăta carnetul, roşcata a găsit şi alte soluţii de-a ieşi din impas. "Am şofer, mai merg cu taxiul, mă adaptez. Mai am vreo două săptămâni jumătate şi scap", a mai spus vedeta.

Mai multe