Bianca Drăguşanu: «Am stat şase luni în scaun cu rotile, medicii au vrut să-mi taie piciorul»

30 noiembrie 2010 6:10   Actualitate
Ultima actualizare:

În cursul acestei săptămâni Bianca va vizita în scop caritabil un centru special, dedicat copiiilor cu afecţiuni neuromotorii severe, unde asistenta lui Capatos va juca rolul lui Moş Crăciun.

Locaţia nu a fost aleasă întâmplător, întrucât Bianca a trecut printr-o dramă în urmă cu câţiiva ani, perioadă în care putea să-şi piardă piciorul.

"Acum şapte ani era să mi se întâmple o nenorocire. În urma unui accident de care îmi este foarte greu să-mi amintesc, am stat internată trei luni de zile în spital şi alte şase într-un scaun cu rotile.

La un moment dat, medicii mi-au spus că singura mea şansă este să-mi taie piciorul. Atunci m-am gândit la sinucidere şi le-am spus că mai bine mă arunc pe geam decât să rămân infirmă.

Mă puneau deja să-mi aleg o proteză din străinătate. Până la urmă am scăpat ca printr-o minune doar cu o operaţie. De atunci am rămas sensibilă în faţa unor probleme de acest gen şi de câte ori mă privesc în oglindă îi mulţumesc lui Dumnezeu că acum am o carieră", mărturiseşte Bianca Drăguşanu pentru Ring.

Mai multe