Bianca Drăguşanu, elevă-bătăuşă! «Am aruncat prin geam o colegă de liceu»

22 iunie 2010 15:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Asistenta lui Dan Capatos a fost o elevă problemă în liceu, atât profesorii, cât şi colegii având multe probleme din cauza ei. Bianca Drăguşanu era o bătăuşă, reuşind să snopească 12 fete într-o singură zi. Ba, mai mult, într-un acces de furie, pe una dintre colegele sale a şi aruncat-o prin geam.

Bianca Drăguşanu este o fire vulcanică şi iute la mânie încă din adolescenţă.

Pe vremea liceului însă, teribilismul care se ascundea în ea şi-a scos colţii mai abitir ca niciodată.

     Mai citeşte:         Erica ar face sex cu Bianca Drăguşanu         Cristea şi Bianca şi-au făcut de cap în Spania - VIDEO         Bianca lui Bote: «Cristea m-ar duce şi pe Lună»         Bianca lui Bote l-a băgat pe Capatos între sâni - VIDEO

„Nu am fost tocmai un elev model, am făcut multe. Am schimbat trei licee în patru ani. Am intrat la Liceul Traian din Deva, după care m-am transferat la Liceul Teoretic din Petroşani, ca în final să termin Liceul Economic. Mă transferam pentru că de fiecare dată apăreau probleme. Prima dată, la Liceul din Deva, la bal, m-am bătut cu o fată şi am aruncat-o printr-un geam, am spart geamul cu ea. A doua zi m-au scos la careu, m-au făcut de rahat şi mi-au scăzut media la purtare. A trebuit să mă transfer", a povestit Bianca în Revista Star.

Vezi aici mai multe imagini cu Bianca!

Dacă pentru o altă persoană acest episod ar fi fost învăţare de minte, blonda lui Bote nu s-a oprit aici.

„În clasa a 11-a am avut probleme cu profesoara de economie, căreia nu-i eram dragă. Într-o zi i-am desenat cu markerul o cruce pe spătarul scaunului iar când s-a aşezat, crucea i s-a imprimat pe haine. Normal că m-a exmatriculat", a mai spus Bianca.

Şi dacă vă imaginaţi că asta este tot, ei bine nu, blonda a avut multe peripeţii în timpul liceului.

„Nu am rămas niciodată repetentă, în schimb, corigentă am fost în fiecare an. O altă prostie de care îmi aduc amine s-a întâmplat în clasa a noua, când prezentam balul celor ce terminau studiile. Pentru că multe fete nu mă suportau, când am intrat pe scenă s-au trezit unele să mă huiduiască. A doua zi le-am aşteptat la intrare cu o mătură în mână şi i-am dat fiecăreia câte una în cap. Am avut record absolut, am bătut 12 fete într-o singură zi", a mai spus Bianca, amuzată de situaţie.

Mai multe