Bianca Drăguşanu, la cină cu un tânăr misterios - FOTO PAPARAZZI

2 ianuarie 2013 17:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Supărată foc pe fotbalistul Adrian Cristea, Bianca Drăguşanu nu duce lipsă de prieteni care să-i alunge tristeţea provocată de dezamăgirile prin care mai trece în amor.

Sexoasa roşcată nu e singură niciodată, iar amicii se înghesuie s-o scoată la masă ori în oraş.

Vineri, Bianca a fost surprinsă la restaurantul Fattoria, unde a mâncat în compania unui camarad tânăr şi chipeş, dar destul de camuflat la ieşirea din local. Revelionul i-a prins despărţiţi! Bianca Drăguşanu (30 de ani) şi Adrian Cristea (29 de ani) şi-au anulat toate planurile pe care le făcuseră împreună de Sărbători şi fiecare şi-a văzut de ale lui!

La ieşirea din restaurant, Bianca şi însoţitorul ei au plecat fiecare cu maşina lui

Nici chiar cei trei ani petrecuţi împreună, presăraţi, ce-i drept, cu tot felul de despărţiri furtunoase şi împăcări dulci, n-au fost un motiv suficient ca să-i readucă împreună în noaptea dintre ani! Motivul? Potrivit site-ului nefiltrat.ro, enervată la culme de ieşirile nocturne ale sportivului şi de tentativele acestuia de a cuceri noi domniţe, Bianca a decis să se despartă de Cristea cu doar câteva zile înainte de Anul Nou.

Şi pentru că Bianca nu e genul de femeie care să se închidă în casă şi să-şi roadă unghiile de nervi, amicii ei se înghesuie care mai de care să-i ţină companie. Vineri, vedeta a fost la restaurantul Fattoria din Herăstrău împreună cu un prieten cu care se pare că a mai fost şi în cluburi, cu alte ocazii.

La vederea fotografilor, el şi-a tras gluga de la haină pe cap şi şi-a pus ochelarii de soare pe nas, pentru a se camufla bine de tot. Bianca şi tânărul misterios au plecat separat, fiecare cu maşina lui. Contactată de reporterii Click!, Bianca a declarat: „E un amic de-al meu. Un prieten şi atâta tot. Nu mi se pare nimic extraordinar să mănânc alături de amicii mei".

Mai multe