Bianca Drăguşanu: «Nu am foarte multe operaţii estetice». Vezi câte intervenţii chirurgicale are roşcata

5 mai 2012 14:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Deşi gurile rele susţin că Bianca Drăguşanu este o împătimită a operaţiilor estetice, fosta asistentă a lui Capatos a ţinut să lămurească, într-un interviu acordat pentru Kanal D, numărul exact de intervenţii chirurgicale pe care şi le-a făcut de-a lungul timpului.

Contrar aşteptărilor, roşcata susţine că singura operaţie estetică pe care şi-a făcut-o este cea de augmentare mamară."Am un implant mamar, o mărire de buze cu acid hialuronic, substanţă pe care am scos-o când m-am operat la genunchi. Mi-am scos câteva aluniţe şi mi-am făcut dinţii. Nu am foarte multe operaţii. Dacă aş simţi nevoia să-mi fac alte intervenţii nu as ezita şi aş recunoaşte acest lucru", a declarat ea în cadrul emisiunii "Mireasa 90 60 90".

Aşa arăta Bianca Drăguşanu înainte de operaţiile estetice

Roşcata a recunoscut că, la un moment dat, a cam exagerat cu mărirea buzelor, iar acesta a fost unul dintre motivele pentru care a ales să renunţe la această metodă de înfrumuseţare. “Am exagerat cu buzele, dar mi-am scos substanţa din ele. Am avut o problemă la picior şi pentru că tot eram anesteziată l-am rugat pe medic să-mi scoată substanţa din buze”, a mai povestit ea.

În ceea ce priveşte mărirea sânilor, Bianca a mărturisit că s-a informat temeinic înainte de această intervenţie, iar durerile post operatorii nu au împiedicat-o să renunţe la dorinţa de a avea un bust impresionant.

“M-am dus foarte informată la doctor, ştiam ce mă aşteaptă. Durerea post-operatorie este diferită de la un om la altul, pentru mine a fost dramatic. După operaţia la sâni am suferit foarte mult, m-am învinetit foarte tare”, a mai spus ea.

Mai multe