Bianca Drăguşanu uită de avort prin muncă. Vezi cu ce îşi ocupă timpul roşcata!

7 noiembrie 2013 16:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Bună sau rea, viaţa merge mai departe. Acesta pare să fie crezul Biancăi Drăguşanu. După ce a fost acuzată că în urmă cu două săptămâni a făcut avort, chiar de Sfântul Dumitru, roşcata a apelat la toate metodele pentru a uita nefericitul episod din viaţa ei.

De curând, aceasta a petrecut câteva zile în Dubai, alături de prietenii ei, unde a apelat la terapia prin shopping pentru a-şi vindeca rănile. Dar vacanţa de lux nu putea dura toată viaţa, aşa că vedeta s-a văzut nevoită să se întoarcă în România.

Bianca încearcă să uite de supărări în atelierul ei de rochii (foto: Facebook)

Aici, a găsit altă soluţie pentru a-şi ţine mintea ocupată şi a nu se mai gândi la ultima perioadă din viaţa ei. Bianca s-a afundat în muncă, chiar la atelierul pe care îl deţine. Aceasta a postat pe pagina ei de Facebook câteva fotografii din timpul unei şedinţe de creaţie.

Roşcata lucrează de zor chiar la o rochie de mireasă, după cum reiese din fotografii (foto: Facebook)

După cum reiese din imagini, se pare că roşcata lucrează de zor chiar la o rochie de mireasă, cel mai probabil pentru a-şi aminti unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa ei şi a-l uita pe cel extrem de neplăcut prin care a trecut recent.

Mai multe