Bianca e în continuare geloasă pe Anda Adam

2 august 2013 16:37   Actualitate
Ultima actualizare:

Bianca Drăguşanu (31 de ani) şi Victor Slav (33 de ani) nu mai au linişte în cuplu. După scandalurile în care a fost implicată cu fostul iubit, fotbalistul Adi Cristea, apoi cu bărbatul care a bătut-o cu ani în urmă, Coco Păun, şi ulterior cu Veronica A. Cara, prietena Biancăi, roşcata a avut numeroase probleme în cuplu.

Acest lucru a fost confirmat chiar de ea. „Ceea ce se întâmplă îmi afectează viaţa de familie, cea de cuplu, afacerea şi prietenii", a explicat recent Bianca, la o emisiune tv.

Bianca Drăguşanu: «Ceea ce se întâmplă îmi afectează viaţa de cuplu» Află ce a păţit!

Motivul pentru care Bianca Drăguşanu a rupt relaţia cu Veronica A. Cara!

Bianca e iubita lui Victor din decembrie 2012

Apropiaţii roşcatei susţin că aceasta se certa non-stop cu Victor Slav, care i-a cerut să rupă orice legătură cu Veronica, dar şi cu fostul iubit, „Prinţul" Cristea. Însă şi Bianca a avut suspiciuni în privinţa lui Victor Slav, când a aflat că acesta s-a văzut de mai multe ori cu Anda Adam (33 de ani).

Chiar dacă ştia că Victor are motive întemeiate să se întâlnească cu artista (să-şi treacă automobilul pe numele său de pe numele firmei Andei), roşcatei tot nu i-a convenit. Bianca nu se află la primele crize de gelozie. Ea i-a mai reproşat în trecut iubitului că nu a încetat legătura cu solista. 

Mai multe