«Bianca e o nesimţită că nu mi-a cerut scuze»

25 noiembrie 2010 18:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Scandalul dintre Bianca şi Lavinia face noi victime. Supărată că fiica ei a fost jignită şi filmată la duş, mama ei e hotărâtă să facă orice pentru a o răzbuna.

Doamna Ciută nu a fost niciodată de acord cu prietenia dintre Lavinia şi Bianca, pe care o consideră capul răutăţilor.

Filmuleţul cu Lavinia, puţin ameţită din cauza alcoolului şi goală la duş, i-a pus pe jar întreaga familie.

Oameni serioşi şi cu situaţie financiară frumuşică, părinţii Laviniei se simt ofensaţi de aceste imagini, care au stârnit comentarii răutăcioase în rândul cunoscuţilor.

Vezi şi:

Mama Lavinei: «Mi-e ruşine să mai ies pe stradă»

Lavinia răspunde: «Bianca, şi eu pot să-ţi fac mult rău»

Lavinia, despre filmuleţul XXX: «Bianca este o fiinţă foarte răzbunătoare»

Mama brunetei e supărată-foc pe Bianca pentru că i-a jignit fiica în repetate rânduri şi îi răspunde cu aceeaşi monedă:

„Bianca e o nesimţită că nu m-a sunat să-şi ceară scuze pentru ce i-a făcut fetei mele. Eu o cunosc foarte bine, a venit şi a dormit la noi în casă. O dau în judecată şi o să plătească pentru faptul că mi-a făcut fiica de râs şi că a filmat-o fără voia ei", a declarat doamna Ciută, pentru Click!

Deşi imaginile cu Lavinia la duş sunt unele compromiţătoare, mama Laviniei a găsit-o ţap ispăşitor pe fosta iubită a lui Bote, pe care o consideră vinovată de tot comportamentul fiicei sale:

„Bianca a corupt-o pe fiica mea. Tot ce a făcut, a făcut din cauza ei. Bianca o domina, iar Lavinia asculta. Mergea cu ea peste tot, prin toate cluburile. Mi-a spus că atunci a băut două pahare de şampanie şi s-a ameţit. Eu nu am fost de acord cu prietenia lor şi nu mi-am dorit-o niciodată pe Lavinia în preajma ei", ne-a mai spus doamna Ciută.

Mama Laviniei a vorbit deja cu un avocat, pentru ca Bianca să răspundă în faţa legii pentru faptele sale.

Uite cum s-au dat în spectacol

Click! a intrat, la începutul săptămânii, în posesia unor filmuleţe deocheate şi totodată amuzante, cu Bianca Drăguşanu şi fosta ei prietenă, Lavinia Ciută.

Bianca şi-a filmat prietena goală la duş, după o beţie, însă nici imaginile în care apare ea nu sunt demne de laudă.

Asistenta lui Dan Capatos pupă televizorul când dă Adrian Cristea gol, vorbeşte colorat în timp ce-şi filmează prietena, urlă şi ţipă la volan, se prosteşte cu o mască-schelet şi dă din buric la o petrecere cu manele şi manelişti.

Lavinia, în ipostaze compromiţătoare surprinse de Bianca

Drăguşanu: «Xanax-ul nu-şi mai face efectul în cazul meu»

Asistenta lui Capatos este extrem de afectată de tot acest scandal, iar certurile publice cu Lavinia i-au înrăutăţit starea de sănătate.

„Eu sunt dependentă de afecţiune şi de oamenii din jurul meu. I-am oferit Laviniei totul şi uite ce am primit în schimb. De trei zile, eu dorm numai cu somnifere. Xanax-ul nici nu-şi mai face efectul, iau unele mult mai puternice, ca să mă pot odihni. Sufăr enorm, dar sunt o proastă că ţin prea mult la oamenii din jurul meu, care nu merită", ne-a spus Bianca. Deşi s-au certat la cuţite, vedeta este dispusă să-şi ierte prietena, chiar dacă aceasta nu are de gând să-şi ceară scuze pentru tot acest scandal monstruos.

Bianca a filmat-o pe Lavinia goală la duş - VIDEO

EXCLUSIV! Uite cum se bucură Bianca atunci când dă gol Cristea! VIDEO

Te prăpădeşti de râs! Bianca, varianta horror la volan!

Mai multe