Bianca, gospodina perfectă pentru Cristea

19 octombrie 2012 14:56   Actualitate
Ultima actualizare:

După împăcarea siropoasă de la tv de la începutul spătămânii, Bianca Draguşanu (30 de ani) e dispusă să facă orice ca să-i demonstreze „Prinţului” Adrian Cristea (29 de ani) că poate fi soţia perfectă!

Ieri, roşcata i-a luat costumul de la curăţat şi a mai lăsat acolo o cămaşă aparţinând tot fotbalistului. Cerută de nevastă chiar în direct la tv de „Prinţul" Adrian Cristea, Bianca Drăguşanu şi-a intrat deja în rolul de consoartă fidelă.

În urmă cu doar trei zile, după o noapte fierbinte de amor „de împăcare", vorba aceea, Bianca a fost surprinsă de fotoreporterii Click! ducându-i în zori „Prinţului" costumul la curăţat. Ieri dimineaţa, roşcata s-a dus din nou la mall-ul din Băneasa şi a mers direct la spălătorie, de unde a ridicat costumul frumos ambalat şi a mai lăsat o cămaşă, tot din garderoba fotbalistului.

Apoi a ridicat costumul dat la curăţat marţi

Apoi, ca o adevărată gospodină, ea a cumăpărat şi ceva de mâncare, preferând preparatele româneşti şi un iaurt de băut. În drum spre casă, Bianca a oprit la o benzinărie de unde a luat o cafea şi un desert, pentru „Prinţul" care o aştepta, probabil, să-i aducă micul dejun la pat.

Mai multe