Bianca, iertată de Lavinia că a filmat-o goală la duş

11 ianuarie 2011 19:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Bianca şi Lavinia au împărţit aceeaşi casă mai bine de un an şi din cauza unor neînţelegeri prietenia lor a fost la un pas de a se duce pe apa Sâmbetei.

Cele două s-au certat la cuţite la sfârşitul lunii noiembrie din două motive: Bianca s-a supărat pe Lavinia că nu a aşteptat-o la aeroport, la Londra, iar bruneta a acuzat-o pe vedetă că a făcut publice filmuleţele, când a filmat-o goală, la duş.

Bianca i-a dat papucii lui Adrian Cristea

Acuzaţiile aprige şi jignirile dureroase au devenit, acum, o simplă amintire, căci cele două au hotărât să îngroape securea războiului: „Da, ne-am împăcat. Bianca m-a căutat cu câteva zile înainte de ziua mea, mi-a trimis pe net câteva poze cu căţeluşele ei. Am vorbit cu ea, suntem ok, am dat uitării vorbele urâte", ne-a declarat Lavinia. Bruneta a sărbătorit la Londra, luni, împlinirea vârstei de 20 de ani şi a chefuit într-un club, alături de prieteni: „M-am distrat de minune. Am avut şampanie, amicii mei mi-au făcut o surpriză şi mi-au făcut şi tort, am stat până dimineaţa", ne-a mai povestit Lavinia.

Bruneta a avut dublu motiv de sărbătoare, căci a fost admisă la şcoala de actorie, ale cărei cursuri le va începe în curând.

Mai multe